Услови На Испорака

Рок на испорака

Откако добивте потврда за креирана нарачка,нарачката влегува во статус на обработка.Откако ќе биде обработена и потврдена ќе биде испратена на достава.

Рокот на испорака е од 3 до 5 работни дена. За сите нарачки направени во Петок или за време викенд, истите ќе бидат процесирани во првиот работен ден. Преземање на пратки

Курирот ја доставува пратката до одредената адреса на купувачот во периодот од 09:00 до 16:00 часот. Ве молиме во моментот на доставата да обезбедите лице кое ќе биде присутно за подигнување на нарачката на адресата која ја имате приложено.Потребно е да се изврши визуелен увид на пакетот,случајно да не има физички видливи оштетувања. Доколку забележите било какво оштетување на самиот пакет или производот е оштетен,треба да се одбие пратката и во истиот момент да не известите со повик на телефонскиот број 02 3133-111 или по пат на електронска пошта [email protected].

Доколку курирот не успее да Ве пронајде на адресата, тогаш повторно телефонски ќе Ве исконтактираат на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака. Доколку и при вториот обид курирот не успее да Ве пронајде тогаш пратката ќе биде вратена ка нас.

Цена на Испорака

Цената за достава е бесплатна на производи над 1.000 денари.

Цената за достава на производи под 1.000 денари е 150 денари.

Напомена

Со потврда на нарачката,со кликнување на копчето ПОТВРДИ,согласни сте со условите за испорака.