Affiliate програма

Affiliate програмата Полини е бесплатна и им овозможува на членовите да заработат приход со ставање на линк или линкови на нивната веб-страница која рекламира Полини или специфични производи на неа. Секоја продажба направена на клиенти кои кликнале на овие врски ќе заработат партнерска комисија. Стандардната стапка на провизија моментално е 5%.

За повеќе информации, посетете ја нашата страница со прашања за Најчесто поставувани прашања или видете ги нашите термини за Affiliate програма & amp; условите.

Нов партнер

Во моментов не сум воAffiliate програмата

Кликнете Продолжи подолу за да креирате нова affiliate сметка. Забележете дека ова не е поврзано на кој било начин со вашата корисничка сметка.

Продолжи

Affiliate Login

Јас сум партнер кој се враќа.