За нас

Полини е македонски бренд кој опстојува на домашниот пазар повеќе од 25 години,преку кој се застапени повеќе светски брендови од кои: 

HISPANITAS,UNISA,LODI,GIOSEPPO,FRANZINI,IMAC,LAMICA,LADYSHOES,MALU,DINODRAGHI,

KEBO,FLORENCE,STATUS,NAPOLEONI, и др. за машки,женски и детски обувки.Наша мисија пред се е да обезбедиме на нашите потрошувачи квалитет,удобност и избор на последните модни трендови.