Salamander 88/32-33901-93

3,605.00 ден

5,150.00 ден

Опис на производот:Лице-КожаПостава-КожаЃон-Гума..

  • Брендови Salamander
  • Код на производ: 88/32-33901-93
  • Достапност: Во резерва

Достапни опции

Опис на производот:

  1. Лице-Кожа
  2. Постава-Кожа
  3. Ѓон-Гума