Salamander 88/32-32501-94

3,493.00 ден

4,990.00 ден

Опис на производот:Лице-КожаПостава-КожаЃон-Гума..

  • Брендови Salamander
  • Код на производ: 88/32-32501-94
  • Достапност: Во резерва

Достапни опции

Опис на производот:

  1. Лице-Кожа
  2. Постава-Кожа
  3. Ѓон-Гума